Αράχωβα: “Τα γυρνάει” η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι – «Δεν μίλησα για σεξουαλική κακοποίηση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αράχωβα σκύλος Ολιβερ

Τόνισε πως δεν υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στην ίδια και σε συναδέλφους

Το κουβάρι της υπόθεσης της βάναυσης κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, ενώ η τοπική κοινωνία ζητάει απαντήσεις.

Την ώρα που μια σειρά από βίντεο αναλύονται από τους αστυνομικούς, που τρέχουν τις έρευνες για τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, η κτηνίατρος που έκανε την πρώτη εξέταση, επανέρχεται με νέες δηλώσεις.

Όπως ξεκαθαρίζει, στην πρώτη εξέταση που έκανε διαπίστωσε κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα, αλλά όπως τόνισε το μεσημέρι, αυτό δεν σημαίνει σεξουαλική κακοποίηση. «Αυτές τις λέξεις δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ» λέει μεταξύ άλλων. Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει διαφωνία με τους συναδέλφους της, που έκαναν την τελευταία εξέταση.

Δείτε επίσης: Αράχωβα: Επιμένει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι – «Κακοποιήθηκε από άνθρωπο»

Η γνωστή κτηνίατρος, Κλεονίκη Τόλα μίλησε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και έκανε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τα όσα λέγονται σχετικά με τις γνωματεύσεις για την κακοποίηση και τον βασανισμό του άτυχου χάσκι στην Αράχωβα.

«Οι κτηνίατροι το είδαν σε διαφορετική χρονική στιγμή απ’ ότι το είδα εγώ. Την λέξη που λέτε (σεξουαλική κακοποίηση) δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ήμουν παρούσα στην νεκροτομή και συμφωνήσαμε για ό,τι είδαμε εκείνη τη στιγμή, εκτός από αυτό που δεν μπορούσαμε να δούμε, όταν εγώ είδα όταν το ζώο ήταν εν ζωή. Μετά από 30 ώρες η συγκεκριμένη περιοχή ήταν διαφορετική, με πολύ διαφορετική εικόνα», είπε αρχικά.

«Πέρα από αυτό υπάρχει συμφωνία της δικής μου γνωμάτευσης με το πανεπιστήμιο. Δεν υπάρχει διχογνωμία μεταξύ εμού και των συναδέλφων δεν ξέρω πώς προκύπτει και πώς διαδίδεται αυτό. Πόρισμα δεν έχει δοθεί. Τα πράγματα έχουν πάρει τη σειρά τους. Δεν χρησιμοποίησα την φράση «σεξουαλική κακοποίηση», η έκθεσή μου έχει κατατεθεί επίσημα και ένορκα.

Δεν είπα ποτέ αυτή τη φράση, αυτή τη λέξη. Δεν μπορούμε να πούμε την περιοχή της κακοποίησης και το τι ακριβώς έγινε. Εννοείται ότι υπήρχε κακοποίηση, ότι υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για το θέμα», συμπλήρωσε η κ. Τόλα.

Πηγή: megatv.com