Επεισόδια στο Σύνταγμα: Με μολότοφ και χημικά η συγκέντρωση για τα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ενταση με επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της συγκέντρωσης για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Αθήνα επεισόδια

Το κεντρικό συλλαλητήριο ξεκίνησε, με μεγάλη συμμετοχή, έπειτα από καλέσματα σωματείων σιδηροδρομικών, αλλά και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων, φορέων, κομμάτων και συλλογικοτήτων.

Επίσης, στο πλαίσιο της διαδήλωσης, βρίσκεται σε εξέλιξη απεργία των εργαζομένων του μετρό, με συρμούς μόνο από τις 09:00 έως τις 16:00, για τη διευκόλυνση των διαδηλωτών.

Διαβάστε επίσης  Αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη: "Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αθήνα επεισόδια

Περίπου την ίδια ώρα, ξεκίνησε συλλαλητήριο και στη Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα, ενώ παρόμοιες διαδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Αθήνα επεισόδια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του συλλαλητηρίου για την τραγωδία στα Τέμπη

Παράλληλα, σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω του συλλαλητηρίου που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI