Εβρος: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Ελληνας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο Τούρκου μετά από καυγά

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του Ελληνα, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, μετά από καυγά, ένας 33χρονος Τούρκος, στην περιοχή του Τελωνείου Κήπων στον Εβρο.

Ο άτυχος 57χρονος από την Γεμιστή Φερών δίνει μάχη για τη ζωή του και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου, όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι, από όπου έχει μη αντιμετωπίσιμη αιμορραγία.

Δείτε επίσης: Τούρκος χτύπησε με το αυτοκίνητο Ελληνα στα σύνορα του Εβρου – Δίνει μάχη ο τραυματίας

Αυτόπτης μάρτυρας δεν υπάρχει, όμως η Αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες κάποιων στην ΕΡΤ, συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος μετανάστης αρνείται κάθε κατηγορία.

Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 στον Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.