Φως στο Τούνελ: Αποκαλύψεις για το κύκλωμα που «οργώνει» την «χρυσή» περιοχή του Μεσολογγίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υπόθεση δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, ασχολήθηκε χθες η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ρίχνει “φως” στα σενάρια για παράνομες δραστηριότητες που αφορούν σε κυνήγι χαμένου θησαυρού στο Μεσολόγγι και περιπλέκουν τον γρίφο για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο λυμαινόταν στην περιοχή έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Έπειτα από έρευνα της εκπομπής προέκυψαν μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, για τη δολοφονία του Μπάμπη που αφορούν δύο πρόσωπα.

Το ένα από το Αγρίνιο και το άλλο από το Αιτωλικό, τα οποία φέρονται να είχαν επαφή με το θύμα αλλά και να έψαχναν μαζί με ειδικά μηχανήματα για κάτι πολύτιμο στην περιοχή του Μεσολογγίου. Την εικόνα αυτή έδωσε στις Αρχές ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι «εδώ και δυο χρόνια σε συζητήσεις μας , ο Μπάμπης μου είχε πει ότι ψάχνει για θησαυρούς, λίρες και τέτοια πράγματα. Ξέρω κιόλας ότι συνεργάζεται με κάποιον από το Αιτωλικό και με κάποιον από το Αγρίνιο τα ονόματα των οποίων δεν μου είπε και ότι είχαν ήδη πάει σε ένα πηγάδι στην περιοχή κοντά στα ΤΕΙ σε μια εκκλησία το όνομα της οποίας δεν θυμάμαι, με μηχάνημα».

Διαβάστε επίσης  Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για το νεκρό στρατιώτη στη Ρω - "Τον Μανώλη τον αυτοκτόνησαν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κρίσιμη μαρτυρία

Στον απόηχο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έφθασε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ» μία κρίσιμη πληροφορία από σημαντικό πρόσωπο.

Η μαρτυρία αυτή προκάλεσε την αντίδραση της έμπειρης αστυνομικής συντάκτριας και παρουσιάστριας Αγγελικής Νικολούλη.

«Μπορεί να έχει την υπόθεση η Ανακρίτρια, αλλά η Ασφάλεια εκεί στο Μεσολόγγι όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό και κάποιος εκφράζει φόβο για την ζωή του, επειδή γνωρίζει και πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας, τότε θα πρέπει να επιληφθεί και η Ασφάλεια».

Και πρόσθεσε όλο νόημα η Αγγελική Νικολούλη: «Δεν θα πω τίποτα άλλο, για όνομα του Θεού».

Πηγή: megatv.com