Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο γυναίκα

Σε κίνδυνο βρίσκεται αυτή την στιγμή μια έγκυος γυναίκα, που την Δευτέρα (22/8) ήταν έτοιμη να γεννήσει στην μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Η γυναίκα μπήκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και την Δευτέρα ξεκίνησε η διαδικασία για την καισαρική! Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για τα παιδί και την μητέρα, ενώ ξεκίνησαν και την διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της στο npress.gr, η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να γεννήσει.

Αιτία, όπως μας λέει, είναι η άρνηση της αναισθησιολόγου να ναρκώσει την γυναίκα. «Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει» φέρεται να τους.

Διαβάστε επίσης  Αγρια επίθεση σε διανομέα με ρατσιστικά κίνητρα στον Αγιο Δημήτριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά.

Όμως, σύμφωνα με τον σύζυγο, στο 1ο του παιδί, είχε 30 επιπλέον κιλά, και γι’ αυτό έμεινε έκπληκτο που δεν προχώρησε η γέννα.

Έτσι λοιπόν, η έγκυος γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και πλέον βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει.