Μεσολόγγι: Γιατί δεν θα γίνει σήμερα η κηδεία του 31χρονου

Μεσολόγγι 31χρονος Μπάμπης

Εντοπίστηκε και νέο φυσίγγι

Συνεχίζονται τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Την ίδια στιγμή, δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα όπως αναμενόταν η κηδεία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε και νέο φυσίγγι στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 31χρονος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου κυνηγού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής να λάβει γενετικό υλικό από το άψυχο σώμα του 31χρονου.

Συνεπώς, η κηδεία του Μπάμπη εκτιμάται ότι θα γίνει είτε αύριο, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, είτε την Παρασκευή.

Εντοπίστηκε και νέο φυσίγγι

Σε ό,τι αφορά το πεδίο των ερευνών όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, σήμερα βρέθηκε κι ένα δεύτερο φυσίγγι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Αυτό γεννάει ωστόσο νέα ερωτήματα καθώς όπως έχει γίνει γνωστό σωρός του Μπάμπη Κούτσικου έχει βληθεί μια φορά, στα αριστερά πλευρά. Η εύρεση δεύτερου φυσιγγίου, αν και εφόσον φυσικά σχετίζεται, ενισχύει ξεκάθαρα το σενάριο πως ο Μπάμπης Κούτσικος δεν δολοφονήθηκε από ένα άτομο (τον 50χρονο κρεοπώλη) αλλά από περισσότερα ενώ δέχτηκε σωρεία πυροβολισμών στην προσπάθειά του να κρυφτεί στις καλαμιές.

Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια.




Πηγή: newsbomb.gr