Μητσοτάκης: Ζήτησε αποζημίωση 2000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε σήμερα (25/01) το πρωί ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαιτίας των εκατοντάδων ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τη διοίκηση της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο.

Η Αττική Οδός το αποδέχτηκε και οι λεπτομέρειες για το πως θα αποζημιωθούν οι πολίτες που υποχρεώθηκαν σε τέτοια ταλαιπωρία, αναμένεται να διευκρινιστούν αργότερα.

Τις σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα κάνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Στυλιανίδης στις 11.00 και από ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στις 11.30.

Διαβάστε επίσης  Μητσοτάκης: "Πάνω από 3 δισ. για τις ζημιές στην Θεσσαλία" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *