Πτολεμαΐδα: Θρήνος για τον θάνατο του βρέφους – Τους έδιωξαν δύο φορές από το νοσοκομείο, καταγγέλλουν οι γονείς

Τον θρήνο σκόρπισε η είδηση στην Πτολεμαΐδα ότι έφυγε από την ζωή ένα βρέφος 15 μηνών.

Το βρέφος άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα και σήμερα θα γίνει η κηδεία του.

Δείτε επίσης: Πτολεμαΐδα: Από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού πέθανε το 15 μηνών βρέφος

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του μόλις 15 μηνών βρέφους προέκυψε ως αιτία θανάτου η βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική αργά το βράδυ, γύρω στις 23:00 και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και θα πρέπει να ερευνηθεί είναι ότι η οικογένεια του βρέφους καταγγέλλει πως πήγε άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί έκριναν ότι το αγοράκι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι επέστρεψε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της οικογένειας, η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν οι γονείς με το βρέφος το νοσοκομείο ήταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, καθώς το παιδί είχε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί τους έδωσαν οδηγίες και τους είπαν να γυρίσουν στο σπίτι.

Το πρωί της επόμενης ημέρας πήγαν ξανά στο νοσοκομείο καθώς το βρέφος είχε υψηλό πυρετό, ωστόσο και πάλι τους είπαν ότι δε χρειάζεται να γίνει εισαγωγή του. Η τελευταία φορά αποδείχθηκε και μοιραία καθώς όταν έφτασαν το βράδυ της Τρίτης στο Μποδοσάκειο οι γιατροί δε κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του βρέφους θα γίνει στην Αλβανία, χώρα από την οποία κατάγεται η οικογένεια.




Πηγή: protothema.gr