Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ψεύδεται για την μετάνοια, δεν με κοίταξε καν», λέει η καταγγέλλουσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μίλησε για το πόσο τον είχε εξασθενήσει η υπόθεση

Με τον κατηγορούμενο Στάθη Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα, η γυναίκα που τον κατηγόρησε ότι δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο υλικό με προσωπικές τους στιγμές.

O Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε ένοχος για κακούργημα και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή πενταετούς κάθειρξης. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα.

Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε επίσης: Ποινή κάθειρξης πέντε ετών στον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Κρίθηκε ένοχος για κακούργημα

Μάλιστα, υπεβλήθη αίτημα, από την πλευρά της καταγγέλλουσας, προς το δικαστήριο να γίνει η δίκη χωρίς δημόσιο ακροατήριο, πράγμα που έγινε δεκτό.

Η πρώτη καταγγέλλουσα αποκαλύπτει

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσιοποίηση μέσω διαδικτύου υλικού με προσωπικές στιγμές με τον πρώην σύντροφό της βρέθηκε για μια ακόμη φορά απέναντι του στη δικαστική αίθουσα.

Η 30χρονη μίλησε για την περιπέτειά της στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Με το άκουσμα τη απόφασής που ακόμα δεν την έχω συνειδητοποιήσει, αισθάνομαι πολύ δικαιωμένη γιατί επιτέλους η υπόθεσή μου αντιμετωπίστηκε με τη βαρύτητα και τη σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίζεται μία τέτοια πράξη. Αισθάνομαι πραγματικά ανακουφισμένη. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη από όλη αυτή τη διαδικασία που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια. Με είχε εξασθενήσει συνθηματικά, ψυχικά και πλέον, αισθάνομαι επιτέλους πρώτη φορά, κάποια ηρεμία. Ήταν πολύ περίεργη εκείνη η στιγμή, δε έδωσα πάρα πολύ σημασία. Τον κοίταξα κάποια στιγμή καθώς έφευγε από την αίθουσα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν με κοίταξε. Γενικά, δεν προσπάθησε να με κοιτάξει καθόλου, ούτε σήμερα ούτε τοις προηγούμενες φορές. Ήθελα έστω μία φορά να αντικριστούν τα βλέμματά μας για να δω τη μετάνοια που είπε στην ομολογία του, που όμως, δεν την είδα στο βλέμμα του οπότε, καταλάβαινα ότι για ακόμη μία φορά, ψεύδεται. Αυτό σήμερα μου έδωσε το κουράγιο να συνεχίσω γιατί αισθάνομαι πλέον, ότι δεν παλεύω μόνο για τον εαυτό μου αλλά, παλεύω γενικά για όλες τις γυναίκες και τα δικαιώματα των γυναικών που πέφτουν θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω μια ψυχολογική υποστήριξη γιατί τόσα χρόνια ζούσα σερ μία άρνηση και προσπαθούσα να το κρύψω. Όμως, είναι κάτι που το είδα και αυτές τις ημέρες ότι δεν το έχω ξεπεράσει και με επηρεάζει».

Πηγή: LIVE NEWS (mega)