Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κατηγορούμενος για τη σύμβαση 717

τραγωδία Τέμπη ΟΣΕ

Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες

Ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης 700.000 ευρώ αφέθηκε μετά και την απολογία του στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση της σύμβασης 717.

Τέμπη: Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά κατηγορούμενο που απολογείται στην ευρωπαία ανακρίτρια για την σύμβαση 717 ο οποίος προέρχεται από την πλευρά του ΕΡΓΟΣΕ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ακόμα ένας περιοριστικός όρος, αυτός της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Τις προηγούμενες ημέρες, απολογήθηκαν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση και μετά τις απολογίες τους επιβλήθηκαν εγγυοδοσίες 500.000 ευρώ στον έναν και 600.000 στον άλλον και επιπλέον ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ενώ κατά πληροφορίες οι τελευταίοι αναμένεται – εκτός απροόπτου- να περάσουν την πόρτα του ανακριτικού γραφείο στο τέλος Απριλίου.

Διαβάστε επίσης  Αντιδράσεις για τις δηλώσεις της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη: "Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για κομβικό ζήτημα που απασχολεί έντονα τις έρευνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr