Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκινεί ο σύζυγος της Αθηνάς Κατσάρα – Το βίντεο με τις τελευταίες τους στιγμές 

τραγωδία στα Τέμπη τρένα

Τα στιγμιότυπα πριν από το φρικτό δυστύχημα

Δέκα μήνες μετά την συγκλονιστική σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, οι οικογένειες των θυμάτων εξακολουθούν να θρηνούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο πόνος είναι ακόμη μεγαλύτερος αυτές τις ημέρες, μιας και θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν χωρίς εκείνους.

Ανάμεσα στους 57 νεκρούς ήταν και η Αθηνά Κατσάρα, μητέρα ενός παιδιού, με καταγωγή από την Κατερίνη. Η άτυχη γυναίκα επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ζήση. Ωστόσο, την ώρα της σύγκρουσης το ζευγάρι δεν ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγος της Αθηνάς βρισκόταν στην τουαλέτα του βαγονιού.

Η Αθηνά Κατσάρα και ο Νίκος Ζήσης είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019 και ο άτυχος άνδρας δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της γυναίκας και μητέρας του μονάκριβου παιδιού τους.

Μάλιστα, ο Νίκος Ζήσης ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο στο Tik Tok με τις τελευταίες στιγμές τους στο ταξίδι στην Αθήνα, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο ταξίδι επιστροφής στην Κατερίνη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

«Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι από σένα, Αθηνούλα μου. Ήσουν το στήριγμά μου. Σ’ αγαπάω πολύ χαμογελάρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ζήσης στη λεζάντα του βίντεο, με τα σχόλια συμπαράστασης να πέφτουν βροχή από κάτω.

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi