Τραγωδία στα Tέμπη: Συγκινεί η φωνή της αδικοχαμένης Αγάπης Τσακλίδου έξι μήνες μετά το δυστύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

τραγωδία στα Τέμπη τρένα

Το βίντεο συνοδεύεται και από φωτογραφίες της φοιτήτριας

Η 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν ένα από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου την αποχαιρέτησε την περασμένη Κυριακή με ένα συγκινητικό βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αγάπη Τσακλίδου που σκοτώθηκε στα Τέμπη έκανε φωνητική η Ζωή Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται η φωνή της 22χρονης να ερμηνεύει το «Μινοράκι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χάρις Αλεξίου. Το βίντεο συνοδεύεται και από φωτογραφίες της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο η Ζωή Παπαδοπούλου συγκινεί με τα λόγια της.

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου .

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας των διδύμων που "χάθηκαν" με την ξαδέλφη τους - «Βάλτε τρία στολίδια για τα κορίτσια μου»

Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.

Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi