Χειροτερεύει η υγεία του Μπρους Γουίλις – Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο

Μπρους Γουίλις

Ολη του η οικογένεια βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του

Κανένα θετικό στοιχείο δεν παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του ανησυχεί για το πόσος χρόνος του απομένει.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο US Weekly, ότι η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει ουσιαστικά κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.

Δείτε επίσης: Συγκινεί για την άνοια του Μπρους Γουίλις η κόρη του – «Θυμάται ακόμη ποια είμαι»

Τον Φεβρουάριο, οπότε και έγινε γνωστή η διάγνωσή του με FTD (μετοπωκροταφική άνοια) κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες για το προσδόκιμο ζωής που δίνεται κατά μέσο όρο σε όσους νοσούν από το συγκεκριμένο είδος άνοιας. Στην περίπτωση του Γουίλις, αυτό ορίζεται, σύμφωνα με το Alzheimer’s Society, στα 6 με 8 χρόνια, ωστόσο, κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει στον κάθε ασθενή, αφού κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση

Πριν από λίγες μέρες, στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε στα social media, κατέγραψε τον 68χρονο να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου τζιπ, να φορά μαύρο φούτερ και κουκούλα στο κεφάλι και να κοιτάζει ανήσυχος έξω από το παράθυρό του.

Πρόκειται για σπάνια εμφάνιση του Χολιγουντιανού σταρ, ύστερα από την ανακοίνωση της οικογένειάς του, τον Μάρτιο, ότι έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή άνοιας που προκαλεί επιδείνωση της συμπεριφοράς, της προσωπικότητας και της γλώσσας.

Πηγή φωτό: Instagram (bruuski)

Πηγή: protothema