Γιώργος Ηλιόπουλος: “Αντιμετώπισα την επιτυχία φοβικά και κομπλεξικά”

Γιώργος Ηλιόπουλος

Τι είπε για Άγριες Μέλισσες και Σφηνάκια

Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για την τρίτη σεζόν της σειράς “Αγριες Μέλισσες”, αλλά και για την εποχή που έκανε τα “Σφηνάκια”.

Ο ηθοποιός, Γιώργος Ηλιόπουλος δήλωσε πως στις “Άγριες Μέλισσες” θα δούμε την περίοδο ενός ιστορικού γεγονότος και πως όταν έκανε τα “Σφηνάκια” δεν εκτίμησε σωστά τα πράγματα.

“Στις Άγριες Μέλισσες θα περάσουμε στην περίοδο της χούντας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικοί που αυτοί οι συγγραφείς θα ασχοληθούν με αυτό το ιστορικό γεγονός και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, επειδή είμαι ο αριστερός του χωριού, να μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους που υπέφεραν, που εκτοπίστηκαν και που πέρασαν όλα αυτά τα δεινά που πέρασαν”, είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις “Αγριες Μέλισσες”.

Για τα Σφηνάκια, ο Γιώργος Ηλιόπουλος απάντησε: “Ζήσαμε κάτι μοναδικό τότε. Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία γι’ αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ από τα πράγματα. Δεν εκτίμησα την επιτυχία.
Το αντιμετώπισα φοβικά και κομπλεξικά. Το μπαμ που κάναμε με τα Σφηνάκια με τρόμαξε. Σημασία έχει η αποδοχή του κόσμου και όχι η αποδοχή του σιναφιού. Αρνήθηκα σημαντικές προτάσεις για να κάνω καλλιτεχνικά πράγματα και όχι εμπορικά. Έχασα πάρα πολλά χρήματα. Μου βγήκε το όνομα του δύστροπου, θεωρούσαν ότι δεν είμαι διαθέσιμος”.

Διαβάστε επίσης
Aγριες Μέλισσες: Απίστευτο βίντεο με την Ελένη να γελά πάνω από το μνήμα του Μιλτιάδη

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *