Σουφλί: Στον τάφο του Στέφανου Μιλτσακάκη ο αστέρας του Χόλιγουντ Μάνου Μπένετ

Μπένετ

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση του

Ο Νεοζηλανδός αστέρας του Χόλιγουντ Μάνου Μπένετ βρέθηκε στον τάφο του Στέφανου Μιλτσακάκη που βρίσκεται στη γενέτειρά του, το χωριό Προβατώνας Σουφλίου.

Ο Στέφανος Μιλτσακάκης ήταν Ελληνας ηθοποιός που στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ.

Ο Μπένετ, δημοφιλής από τη συμμετοχή και τους ρόλους του στις Αμερικανικές υπερπαραγωγές Spartacus, Arrow και Hobbit, με εκατομμύρια υποστηρικτές σε ολόκληρο τον κόσμο, βρίσκεται στο Σουφλί για τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας «Πέντε 5» του Βασίλη Τσικάρα, που αφορά στο «Ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης» και στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο, του ανέφερε ότι στο χωριό Προβατώνας βρίσκεται ο τάφος του Στέφανου Μιλτσακάκη, ο οποίος επίσης είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες του Χόλιγονυτ, όπου ερμήνευσε δυναμικούς ρόλους δίπλα στον διάσημο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ. Πέθανε το 2019 στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ταφή του έγινε στον τόπο καταγωγής του.

Ο Μάνου Μπένετ ένοιωσε έκπληξη, απάντησε στον κ.Καλακίκο ότι φυσικά και γνωρίζει τον συντοπίτη μας ηθοποιό, που έπαιξε όπως και ο ίδιος ρόλους που απαιτούσαν δυναμισμό δίπλα στον Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ , με τον οποίο και ο ίδιος επρόκειτο να παίξει, αλλά τελικά η συνεργασία αυτή δεν ευοδώθηκε.

Ο Νεοζηλανδός αστέρας του Hollywood ζήτησε αμέσως από τον δήμαρχο Σουφλίου να επισκεφθούν τον τάφο του αείμνηστου Μιλτσακάκηστο χωριό Προβατώνας Σουφλίου. Έτσι και έγινε, με τον Μάνου Μπένετ να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν βρέθηκε στο σημείο όπου είναι θαμμένος ο συμπρωταγωνιστής του Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ στην ταινία «Cyborg» και αρκετές ακόμα.

Πηγή: evros-news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *