Βάνα Μπάρμπα: “Βρήκα ευφυέστατη τη στάση του πρωθυπουργού, του έστειλα ευχαριστήρια επιστολή”

Στην στάση που κράτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τα γλυπτά του Παρθενώνα, αναφέρθηκε σήμερα η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Η ηθοποιός μάλιστα μίλησε και για την γενιά της βιντεοκασέτας που συζητιέται το τελευταίο διάστημα.

“Θα πω ότι ήταν εξαιρετική η εμφάνιση του πρωθυπουργού μας στο BBC. Αισθάνθηκα πολύ περήφανη και ευγνώμων για αυτό που έκανε ο πρωθυπουργός γιατί, μετά από την αείμνηστη Μελίνα, ξαναγίναμε το επίκεντρο για το θέμα της επιστροφής των μαρμάρων στον τόπο τους” τόνισε, αρχικά, η δημοφιλής ηθοποιός.

“Το θεωρώ εξαιρετικό, το θεωρώ άκρως προσβλητικό από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Και δεν είναι ότι μας τα δίνουν για να τα έχουμε για ένα χρονικό διάστημα… εδώ ανήκουν, εδώ είναι ο τόπος τους και πρέπει να γίνει η επιστροφή των μαρμάρων.

Διαβάστε επίσης  Μητσοτάκης για Τέμπη: "Αποστολή μας είναι ο πόνος να μετουσιωθεί σε πράξεις, θα τιμωρηθούν οι ένοχοι"

Επίσης, το βρήκα ευφυέστατο και έστειλα ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό”.

“Τη συμμετοχή στις βιντεοκασέτες την λέτε σαν να είναι κάτι μεμπτό. Εγώ είμαι περήφανη για αυτό που έκανα. Κατ’ αρχάς μου έδωσε ψωμί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Εγώ ήμουν κομπάρσος τότε, δουλεύαμε για να ζήσουμε.

Είναι τραγικό και κρίμα, μια ανοησία, να μιλάμε με εμπάθεια για μια γενιά που πραγματικά έδωσε γέλιο και χαρά” παραδέχθηκε, ακόμα, η Βάνα Μπάρμπα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.