Επιχειρηματικές συναντήσεις Βουλγαρικών και Ελληνικών επιχειρήσεων

Στο ΕΒΕΘ στις 29 Μαΐου

Επιχειρηματική Αποστολή από την Βουλγαρία θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 και ώρα 13:00.

Η ανωτέρω επίσκεψη πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη της δωδεκαμελούς Αποστολής, αναλυτικό κατάλογο της οποίας θα βρείτε εδώ, προτίθενται να μετάσχουν σε κατ΄ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με Ελληνες ομολόγους τους, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: 671 νέα κρούσματα και 25 θάνατοι στην Ελλάδα

Οι Βούλγαροι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: γαλακτοκομικά προϊόντα, είδη σοκολάτας, γλυκίσματα, είδη υγιεινής διατροφής, φυτικά καλλυντικά, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρ. μπόιλερ, μετακινούμενα κτίρια κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το on line δελτίο συμμετοχής, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 28.05.2019, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.