Πόσο θα πληρώνουν οι καταναλωτές για αλλαγή PIN και επανέκδοση κάρτας

πληρωμές επίδομα xrimata Συντάξεις συντάξεις Δώρο Πάσχα επιδόματα 534 ευρώ επίδομα 534 ευρώ Χαλκιδική συντάξεων αναπηρίας δώρο Χριστουγέννων Συντάξεις Φεβρουαρίου Συντάξεις Μαΐου 2021 Συντάξεις Ιουλίου 2021 Συντάξεις Αυγούστου

Χρεώσεις σε όλα

Χρεώσεις σε όλα

Προμήθεια στις τράπεζες ακόμη και για τις αλλαγές PIN ετοιμάζονται να πληρώνουν οι καταναλωτές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θοδωρή Βγενή για το OPEN, οι τράπεζες θέλουν τόσο να αυξήσουν τα κέρδη τους όσο και να κάνουν τους καταναλωτές να είναι πιο προσεκτικοί με τις κάρτες τους. 

Τα πρόστιμα για επανέκδοση χρεωστική κάρτας 

Εάν κάποιος χάσει την κάρτα του ή του την κλέψουν ή φθαρεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ο καταναλωτής θα πρέπει να ζητήσει από την τράπεζα την επανέκδοσή της. Στην Εθνική Τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς και τη Eurobank η επανέκδοση θα κοστίσει 6 ευρώ ενώ στην Alpha Bank ο καταναλωτής θα πληρώσει 5 ευρώ για να βγάλει νέα κάρτα.  

Διαβάστε επίσης
Η απάντηση της Αθήνας στον Ερντογάν: «Δεν έχετε δικαίωμα να απειλείτε την Ελλάδα με πόλεμο»

Εκδοση νέου PIN

Εάν κάποιος ξεχάσει το PIN του, θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να βγάλει νέο PIN. Στην Εθνική Τράπεζα και τη Eurobank θα πρέπει να πληρώσει 3 ευρώ, στην Alpha Bank 3,5 ευρώ και στην Πειραιώς η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν.