Συνεργασία της Upiria και της Γερμανικής ΜG-Sports για τον αθλητικό τουρισμό στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Upiria 

Eπενδύοντας στην προώθηση του Ελληνικού αθλητικού τουρισμού

Mε την Γερμανική MG-Sports επεκτείνει την συνεργασία της ομάδα της Upiria επενδύοντας στην προώθηση του Ελληνικού αθλητικού τουρισμού. Η Γερμανική εταιρεία ειδικεύεται στην πώληση τουριστικών πακέτων σε ποδοσφαιρικές ομάδες και αθλητικούς ομίλους για την προετοιμασία τους πριν την αγωνιστική σεζόν.

Εκπρόσωποι των δύο εταιρειών πραγματοποίησαν περιοδεία σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και να συναντηθούν με εκπροσώπους ιδιωτικών επιχειρήσεων και δημοσίων φορέων από τομείς του τουρισμού και του αθλητισμού σε Βόλο, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια εμφανίζει ευοίωνες προοπτικές να μπει πιο δυναμικά στον οργανωμένο αθλητικό τουρισμό, μια θεματική ενότητα του τουρισμού στην οποία η Ισπανία αλλά και η γειτονική Τουρκία έχουν επενδύσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Ο αθλητικός τουρισμός θεωρείται από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους του τουρισμού στην Ελλάδα. Καλύπτει το 12,2% της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς με τα ετήσια έσοδα του να ξεπερνούν σήμερα το ένα δις δολάρια ενώ προβλέπεται να διπλασιαστούν έως το 2030.

Η περιοδεία ανέδειξε όμορφα τοπία, αθλητικές εγκαταστάσεις (για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μηχανοκίνητο, κλασικό αθλητισμό κ.α.) που διαθέτουν και ιδανικούς χώρους ξεκούρασης και χαλάρωσης αλλά πάνω απ’ όλα σοβαρούς επαγγελματίες που προσφέρουν άρτιες, οργανωμένες μονάδες και εξοπλισμό.
Ο υπεύθυνος της MG-Sports, Marco Gansewig στο τέλος της 7ήμερης περιοδείας δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και γνωστοποίησε ότι η ΜG- Sports σε συνεργασία με τη Upiria σχεδιάζει δύο ακόμα περιοδείες σε γήπεδα και προπονητικά κέντρα που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου αλλά και σε νησιά του Ιονίου.

Διαβάστε επίσης  Στις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Τουρκία

Κατά την διάρκεια της 7ήμερης περιοδείας εκπρόσωποι των δύο εταιρειών (Παύλος Βασιλειάδης από την Upiria και ο Marco Gansewig από την MG-Sports) συναντήθηκαν, ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για αθλητικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις πέντε περιοχών σε τρεις διαφορετικές Περιφέρειες:
* στην Αλεξανδρούπολη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης και διευθύνοντα σύμβουλο του Ramada Thraki Palace, Απόστολο Παλακίδη
*στην Κομοτηνή και στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού από τον πρόεδρο της ομάδας Μπάμπη Σάκαρη
*στην Ξάνθη από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Le Chalet Δήμο Τζώρτζη
*στην Θεσσαλονίκη από την διευθύντρια πωλήσεων του Capsis Hotel κα. Ανατολή Καπνίδου
* στην παραλία Κατερίνης και το Λιτόχωρο από την κα Ευαγγελία Ξυπτερά, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο των Mediterranean Hotels
* στο Βόλο και το Πήλιο από την αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου κα Γεωργία Μποντού- Τοκαλή.

Λίγα λόγια για την Upiria
Η Upiria(www.upiria.com) συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού με το πάθος για ταξίδια και τεχνολογία. Η καινοτόμα εφαρμογή έχει ως επίκεντρο τις τουριστικές δραστηριότητες και ως στόχο να μηδενίζει τις «αποστάσεις» μεταξύ των επαγγελματιών και των «εραστών» των ταξιδιών. Η Upiria προσφέρει στους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων ένα εργαλείο να προωθούν τις υπηρεσίες τους, να συνάπτουν σχέσεις συνεργασίας με άλλες εταιρείες του κλάδου αλλά και να επικοινωνούν με τους υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες.

Η Upiria δημιουργεί μια κοινότητα όπου πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ξεναγοί συνεργάζονται μεταξύ τους προσφέροντας μοναδικές και αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Upiria 

Upiria 

Upiria 

Upiria