ΜέΡΑ25: “Οσο και αν προσπαθούν, τα Τέμπη δε θα ξεχαστούν”

Το ΜέΡΑ25 με σχετική ανακοίνωση εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

“Για τον κ. Μητσοτάκη οι συγγενείς των θυμάτων και οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους εργαλειοποιούν το έγκλημα στα Τέμπη. Τόσος ήταν και τόσος είναι ο Πρωθυπουργός μιας Κυβέρνησης που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της παράταξης του τον Υπουργό Μεταφορών του εγκλήματος των Τεμπών, κ. Καραμανλή, αναφέρεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Για τον κ. Μητσοτάκη οι συγγενείς των θυμάτων και οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους εργαλειοποιούν το έγκλημα στα Τέμπη. Τόσος ήταν και τόσος είναι ο Πρωθυπουργός μιας Κυβέρνησης που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της παράταξης του τον Υπουργό Μεταφορών του εγκλήματος των Τεμπών, κ. Καραμανλή. Τέτοια είναι η αντίληψη και ο «πολιτικός πολιτισμός» του κ. Πρωθυπουργού που επαναλειτούργησε τον σιδηρόδρομο με τους ίδιους δολοφονικούς κινδύνους, τις βλάβες και την ανασφάλεια.

Αυτός είναι ο κ. Μητσοτάκης, ο επιτελάρχης αυτού του ξεδιάντροπου, δολοφονικού επιτελικού κράτους και παρακράτους, το οποίο λειτουργεί υπό την ασυδοσία της πλειοψηφίας των συστημικών ΜΜΕ, τα οποία, από τη στιγμή που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, έπαθαν προσωρινή αμνησία. Όσο και αν προσπαθούν, τα Τέμπη δε θα ξεχαστούν, ούτε το δίκαιο αίτημα του λαού για δικαιοσύνη και για τέλος στις δολοφονικές μνημονιακές ιδιωτικοποιήσεις των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης  Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: "Ντροπή σου, είσαι του σατανά, ανώμαλε", φώναζε η Λουκά στον Κασσελάκη (ΒΙΝΤΕΟ)