Οι 4 δημιουργικοί τρόποι για να βάλεις φυτά στην κουζίνα σου

κουζινα

Φτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου

Τα φυτά… ζωντανεύουν έναν χώρο του σπιτιού, πόσο μάλλον μια κουζίνα.

Τα φυτά δίνουν στους εσωτερικούς χώρους μια αίσθηση φρεσκάδας και σίγουρα προσθέτουν χρώμα και ζωή. Τα αρωματικά φυτά ειδικότερα είναι πολύ χρήσιμα μέσα σε μια κουζίνα καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αμέτρητες συνταγές.

Αυτοί είναι οι 4 τρόποι να τα προσθέσεις στην κουζίνα σου με δημιουργικούς τρόπους:

Στο πάνω μέρος του ψυγείου

Αν το ψυγείο σου είναι χαμηλό ή δεν έχεις πρόβλημα να τα κατεβάζεις για πότισμα, τότε το πάνω μέρος του ψυγείου σου μπορεί να είναι μια ιδανική λύση για να τοποθετήσεις μερικά φυτά. Βέβαια αν το ψυγείο σου εκπέμπει θερμότητα στο πάνω μέρος του, τα φυτά θα θέλουν πότισμα πιο συχνά.

κουζινα

Σε ράφι στο παράθυρο

Αν έχεις παράθυρα μπροστά στον νεροχύτη της κουζίνας σου, μια πολύ καλή ιδέα είναι να τοποθετήσεις ένα ή περισσότερα ράφια για να βάλεις μερικά φυτά.

κουζινα

Σε κουρτινόξυλο μπροστά από το παράθυρο

Μια πάρα πολύ δημιουργική ιδέα είναι να τοποθετήσεις δαχτυλίδια στα πλαίσια του παραθύρου και να περάσεις κουρτινόξυλο για να κρεμάσεις τα φυτά. Σε μια παραλλαγή θα μπορούσες να τοποθετήσεις και κάποιο κρεμαστό φωτιστικό ή κάποιο διακοσμητικό.

κουζινα

Πάνω σε εταζέρα

Άλλη μια λύση για τον πάγκο της κουζίνας έρχεται με τη χρήση μιας “φρουτιέρας”, σταντ παρουσίασης ή τριώροφης εταζέρας που σίγουρα δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα που χρησιμοποιούνται για εκδηλώσεις. Είναι πιο μεγάλη και πιο ρουστίκ, ικανή να φιλοξενήσει φυτά.

κουζινα

Πηγή: ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *