Θεσσαλονίκη: Μνημείο στο ΑΠΘ στην μνήμη των φοιτητών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη (ΦΩΤΟ)

Φοιτητές στην Θεσσαλονίκη έστησαν μνημείο έξω από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ στην μνήμη των φοιτητών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

Αναγράφονται τα ονόματα των άτυχων που φοιτητών που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη με το οποίο πραγματοποίησαν το… τελευταίο τους ταξίδι.

ΑΠΘ: Στα “μαύρα” το άγαλμα του Αριστοτέλη προς τιμήν των φοιτητών που σκοτώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Μάλιστα, συγκίνηση προκαλούν σημειώματα που έχουν αφήσει για τους φίλους τους που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

ΑΠΘ μνημείο φοιτητές

Δωρεάν εξετάσεις

Δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης φοιτητών, φοιτητριών και καθηγητών παρέχει το ΑΠΘ, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα από ανακοίνωση του το ΑΠΘ δίνει πληροφορίες για το που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη.

Διαβάστε επίσης  Τέμπη: Οργή του Δημήτρη Πλακιά για Παπακώστα - "Δοκιμάζουν ξανά τις αντοχές μας"

Η ανακοίνωση του ΑΠΘ

«Το Πανεπιστήμιό μας βιώνει μια τραγωδία. Θρηνούμε τους αδικοχαμένους φοιτητές και φοιτήτριές μας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (τηλ. 2310 999888), η Γ΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ (τηλ. 2310 993174) και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (τηλ. 2310 262442, [email protected]) του Τμήματος Ψυχολογίας είναι στη διάθεση κάθε μέλους της πανεπιστημιακής μας κοινότητας και θα παρέχουν δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες στήριξης φοιτητών και φοιτητριών, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, καθώς και των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να κλείσεις «ραντεβού», με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 2310 999888. Οι Πρυτανικές αρχές».