Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν ήταν σε κώμα η Ανυσία», δήλωσε ο πατέρας της

κορονοϊός επίθεση με τσεκούρι Παπανικολάου κορονοϊό Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του “Παπανικολάου”

Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας της 25χρονης Ανυσίας, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πατέρας της νεαρής Ανυσίας με ανάρτησή του στο Facebook διευκρίνισε πως το κορίτσι ουδέποτε ήταν σε κώμα, ενώ παραμένει διασωληνωμένη.

Συγκεκριμένα, η Ανυσία, που βρισκόταν στα μπροστινά βαγόνια του μοιραίου τρένου το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή διασωληνωμένη στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” ως πολυτραυματίας και εγκαυματίας.

Η υγεία της 25χρονης παρουσιάζει βελτίωση και έχει αποκατασταθεί η επαφή της με το περιβάλλον.

Ο πατέρας της με μια ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Φίλοι μου, με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στην τηλεόραση και γράφτηκαν σε μερικές δημοσιεύσεις, μόνο εγώ σας ενημερώνω σωστά και υπεύθυνα για την Ανυσία μου.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στα στελέχη του ΟΣΕ

Σας έχω πει ότι πάμε καλύτερα αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα. Διασωληνωμένη σε καταστολή ήταν και παραμένει διασωληνωμένη αλλά σε ήπια καταστολή. Οικογένεια και γιατροί είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!!! Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!!».