Εξω φρενών ο Λιάγκας με τους τραγουδιστές που βγήκαν στη σκηνή παρά το πένθος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις του κοινού σχετικά με την επιλογή κάποιων τραγουδιστών να μην ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζονται.

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 6 Μαρτίου. Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ο δημοσιογράφος εναντιώθηκε σε υψηλούς τόνους, στους τραγουδιστές που βγήκαν στην πίστα.

Αναλυτικότερα, είπε: «Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα του σοκ που πάθαμε όλοι μας. Και δεν το πάθαμε μόνο επειδή πέθαναν 57 και ακούστηκαν τέρατα, ότι ευτυχώς που πέθαναν κάποιοι και τώρα που πέθαναν, θα φτιάξουν τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Πάολα: Η απάντηση σε όσους την έκριναν επειδή βγήκε στη σκηνή παρά την τραγωδία στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά; Δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι πρέπει να θυσιαστεί κόσμος; Τι είναι; Τι είμαστε παιδιά; Αυτά είναι χυδαία, αυτά είναι σε μυθεύματα αρχαίας τραγωδίας που θυσιάζαμε το παιδί μας για να φυσήξει ούριος άνεμος για τον τρωικό πόλεμο. Εδώ τι γίνεται τώρα; Ανθρωποθυσίες για να φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι;».

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα - “Ο προϊστάμενος από το σπίτι κάνει κυκλοφορία;” 

Στην πορεία, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι: «Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί».

«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους» κατέληξε.