Φάνης Μουρατίδης: “Ο δεύτερος κύκλος του Maestro περιλαμβάνει μία ανατροπάρα που θα τα αλλάξει όλα”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε σήμερα (13/12) ο δημοφιλής ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης.

Μεταξύ άλλων, ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA Maestro στην οποία και συμμετέχει.

Ο β’ κύκλος του Μaestro αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

«Η αίσθησή μου είναι ότι με το Maestro ο κόσμος κάτι σαν να κατάλαβε περισσότερο για μένα, ξανακοίταξε τις ταμπέλες και τις ταυτότητες στα πράγματα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αναλογία άνθρωπος – καλλιτέχνης έχει πάει την εξίσωση σε ανώτερο επίπεδο, έχει αισθητική και παιδεία», είπε αρχικά.

Ο ίδιος συμπληρώνει:

«Συγχαρητήρια στους γονείς του Χριστόφορου, γιατί έκαναν αυτό το παιδί που είναι εξαιρετικός άνθρωπος, έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σταθεί στους συνεργάτες του. Αν ο Χριστόφορος υψώσει τη φωνή σε κάποιο γύρισμα, θα έχει σίγουρα δίκιο κι όμως θα ζητήσει ‘συγγνώμη’ που την εννοεί και όχι για δημοσιές σχέσεις».

Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται με μεγάλη αγωνία καθώς θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις, σχολίασε:

«Ο δεύτερος κύκλος περιλαμβάνει μία ‘ανατροπάρα’ που θα τα αλλάξει όλα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. Δε θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο, θα μείνω εχέμυθος. Το μονό που μπορώ να αποκαλύψω για τον ηρώα που υποδύομαι, τον δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του ‘Maestro’ να αποτελείται από δύο μέρη».

Πηγή: megatv.com