Ξέσπασε η Ράνια Τζίμα: “Ο υπουργός Ναυτιλίας δίνει ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές του πληροφορίες είναι διαφορετικές”

Ράνια Τζίμα

Ενοχλημένη η δημοσιογράφος

Ξέσπασε η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα κατά την διάρκεια του σημερινού (6/9) κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Νώνστα, η Ράνια Τζίμα ανέφερε ενοχλημένη:

«Είναι πολύ περίεργα πράγματα. Ο υπουργός Ναυτιλίας «δίνει» ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές του πληροφορίες είναι διαφορετικές».

Η Ράνια Τζίμα συνέχισε παρακάτω: «Οι πηγές του ρεπορτάζ λένε, άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα στον υπουργό, ο οποίος βγαίνει και κάνει δημόσιες δηλώσεις για αυτό το συμβάν… Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη. Ένα βίντεο που βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός, ένας υπουργός που λέει εμένα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και προσέτρεξα, αλλά δεν βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρει και κανείς που είναι.»

Διαβάστε επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια λόγω της Δήμητρας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αν αυτό είναι εικόνα, δεν ξέρω τι να πω… Η πολιτεία που βρίσκεται είτε να τα αποτρέψει αυτά, είτε να σώσει τον άνθρωπο;» σχολίασε μεταξύ άλλων η Ράνια Τζίμα.

Πηγή: zappit.gr