Αντιδράσεις για το egg challenge του TikTok – Γονείς σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Egg Challenge TikTok

Ορισμένα ξεσπούν ακόμη και σε κλάματα

Διίστανται οι απόψεις σχετικά με το νέο challenge του TikTok, στο οποίο συμμετέχουν γονείς που σπάνε αυγά στα κεφάλια των παιδιών τους και καταγράφουν τις αντιδράσεις τους.

Στα σχετικά βίντεο που έχουν «ανέβει» στο TikTok με γονείς και παιδιά που παίρνουν μέρος στο «egg challenge», νήπια καταγράφονται μπερδεμένα με αυτό που συμβαίνει, κάποια πονούν ή ξεσπούν ακόμη και σε κλάματα, με χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για παιδική κακοποίηση.

@dayiie_ He was not expecting that 🤣 #fyp #trending #eggchallenge ♬ original sound – L.Dayanna✨

@jhonatanjdiaz EGGCRACK CHALLENGE 🥚 🐣 🤣🤣 #foryou #fypシ #CapCut #eggchallenge #eggcrack #egg #challenge ♬ sonido original – Jhonatan J Diaz

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά βίντεο που καταγράφουν το «egg challenge» με μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία μοιάζουν να διασκεδάζουν με το σπάσιμο του αυγού στο κεφάλι τους, αφού μετά το πρώτο ξάφνιασμα, ξεσπούν σε γέλια.

@lindseycarroll6 #eggcrackchallenge #trending #eggchallenge ♬ original sound – lindsey

Η νέα διαδικτυακή πρόκληση, ωστόσο, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με χρήστες του διαδικτύου να επικρίνουν τους γονείς ότι εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους προκειμένου να αυξήσουν τους followers τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.