Φαίη Σκορδά: Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες και διέκοψε τις δηλώσεις της (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίη Σκορδά

Για ποιον λόγο δάκρυσε η γνωστή παρουσιάστρια

Μια ευάλωτη στιγμή είχε η Φαίη Σκορδά την ώρα που έκανε τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο για το «Make a wish», όπου μίλησε στους δημοσιογράφους. Σε ένα σημείο, μιλώντας για την περίοδο που διανύει τώρα στη ζωή της δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.
Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και ‘γω γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο».

Σε ερώτηση για το ποια ευχή της έχει μείνει από όλες, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων».

Ενώ, όταν μια ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Το δικό σας φως για να μην χάνετε τον δρόμο σας ποιο είναι;», η παρουσιάστρια είπε: «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…» και στη συνέχεια δάκρυσε αποστρέφοντας το πρόσωπό της από τις κάμερες και διακόπτοντας για λίγο τις δηλώσεις.

Ύστερα από τη σύντομη διακοπή, η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της δηλώσεις λέγοντας: «Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ».