Τραγωδία στα Τέμπη: Τι γίνεται τελικά με τη δωρεά της Πάολα στο νοσοκομείο Λάρισας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάολα Παολίνα γενέθλια

Οι δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου

Διχασμένες εντυπώσεις προκάλεσε το γεγονός πως η Πάολα επέλεξε να βγει στη σκηνή το περασμένο Σάββατο, παρά την τραγωδία στα Τέμπη και τον θρήνο που επικρατεί στη χώρα.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως θα διαθέσει τα έσοδα από την εμφάνισή της στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται πολλοί τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, σχετικά με τη δωρεά που δήλωσε πως θα κάνει η Πάολα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής, ούτε η τραγουδίστρια, αλλά ούτε και κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη δωρεά.

Δείτε επίσης: Πάολα: Η απάντηση σε όσους την έκριναν επειδή βγήκε στη σκηνή παρά την τραγωδία στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξήγησε επίσης, πώς γίνονται τέτοιες διαδικασίες. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει μια δωρεά, εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Ποινική δίωξη στα στελέχη του ΟΣΕ

Στη συνέχεια, το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που θα διαθέσει και ύστερα, εκείνος συμπληρώνει ένα ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίζει αν θα δεχτεί τη δωρεά.

Τέλος, το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως άτομο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια θα διαθέσει τα χρήματα για εκείνους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και στις οικογένειές τους. Τόνισε επίσης, πως έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο για να κάνει τα πρώτα βήματα.