Γιορτινό τραπέζι από το δήμο Νεάπολης-Συκεών σε απόρους

Σήμερα το μεσημέρι Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς προσφέρει στον απόηχο των εορτών των Χριστουγέννων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερες από 250 οικογένειες επωφελούμενες του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για το καθιερωμένο Γεύμα Αγάπης που διοργανώνει ο δήμος με αφορμή τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και […]

Σήμερα το μεσημέρι

Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς προσφέρει στον απόηχο των εορτών των Χριστουγέννων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερες από 250 οικογένειες επωφελούμενες του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Πρόκειται για το καθιερωμένο Γεύμα Αγάπης που διοργανώνει ο δήμος με αφορμή τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της στήριξης στα δοκιμαζόμενα μέλη της κοινωνίας μας.

Διαβάστε επίσης
Σχεδόν έτοιμο το "πράσινο" δημοτικό κατάστημα Αγίου Παύλου (ΦΩΤΟ)

Το Γεύμα Αγάπης θα παρατεθεί την ερχόμενη Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2017, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των 1ου-5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών (Δενδροφυτρεία), και θα συνοδεύεται, όπως πάντα, από μουσικό πρόγραμμα.