ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη οδός Δελφών

Από την Τρίτη 21 έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, εργασίες διάστρωσης ασφαλτικών θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς δυτικά, με την παρακάτω χρονολογική σειρά ανά ημέρα, στα εξής σημεία:

1. Από τη Χ.Θ. 9+100 (έξοδος προς Ευκαρπία) έως τη Χ.Θ. 8+800 (κλάδος προς Ευκαρπία – Σκλαβενίτης) στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας (πρώτη ημέρα).

2. Από τη Χ.Θ. 9+100 (έξοδος προς Ευκαρπία) έως τη Χ.Θ. 8+300 (κλάδος προς εξωτερική περιφερειακή) στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας (δεύτερη ημέρα).

3. Από τη Χ.Θ. 9+700 (έξοδος προς νοσοκομείο Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 9+100 (έξοδος προς Ευκαρπία) στη δεξιά και μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας (τρίτη ημέρα).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 21/09 έως και την Παρασκευή 24/09 με ώρα έναρξης των εργασιών στις 9:00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Διαβάστε επίσης  Χαριστέας στο Thes.gr: «Στηρίζουμε το πρόγραμμα Internisa γιατί θέλουμε να κρατήσουμε τα νέα παιδιά στην Κεντρική Μακεδονία»

Επίσης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επιπλέον στα εξής σημεία:

Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στα δύο ρεύματα εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας (αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας ταυτόχρονα) από τη Χ.Θ. 23+700 (Σχολάρι) έως τη Χ.Θ. 40+000 (Καλλικράτεια) κατά τις ώρες 07:00 – 15:00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος του τμήματος της οδού.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

*Φωτογραφία αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *