Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: Που θα στηθούν κάλπες στην Ελλάδα – Σε ποια σημεία στη Θεσσαλονίκη

Κύπρο Κύπρος

Η ενημέρωση από την πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα

Σε 15 εκλογικά κέντρα σε εννιά πόλεις της Ελλάδας θα μπορούν να ψηφίσουν αύριο (5/2) οι Κύπριοι για τις προεδρικές εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου.

Η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα ενημερώνει τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους που έχουν μεταφέρει το εκλογικό τους δικαίωμα στην Ελλάδα ότι εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Λάρισα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7:00 π.μ. και θα διακοπεί στις 12:00 μ.μ. για διάλειμμα μίας ώρας. Θα επαναρχίσει η ώρα 1:00 μ.μ. και θα λήξει στις 6.00 μ.μ.

Διαβάστε επίσης  Οικονόμου: "Η πρώτη κάλπη θα δείξει πως θα κυβερνηθεί ο τόπος"

Αναλυτικότερα, πέντε εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στην πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, τρία στη Θεσσαλονίκη (2ο Γυμνάσιο – 2ο ΓΕΛ) και από ένα σε Πάτρα (2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών), Ηράκλειο (κτίριο Δημοτικής Αστυνομίας), Λάρισα (αμφιθέατρο Δημοτικής Πινακοθήκης), Ιωάννινα (3ο Δημοτικό Σχολείο), Βόλο (αίθουσα εκδηλώσεων στο κεντρικό κτίριο του δημαρχείου), Κομοτηνή (αίθουσα Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής του δήμου) και Ρέθυμνο ( ΚΑΠΗ Μασταμπά).

Πηγή: naftemporiki.gr