Τρίκαλα: Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους γονείς των διδύμων και της ξαδέλφης τους που “χάθηκαν” στα Τέμπη

Τέμπη δυστύχημα

Δεσμεύτηκε να κάνει ότι μπορεί για να λογοδοτήσουν οι ένοχοι

Συνάντηση με τους γονείς των αδικοχαμένων διδύμων, Θώμης και Χρύσας Πλακιά αλλά και της ξαδέλφης τους, Αναστασίας, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στα Τέμπη, είχε σήμερα (13/5) στα Τρίκαλα ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών ζήτησαν να συναντήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ. Και κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Δείτε επίσης: Αλέξης Τσίπρας από Τρίκαλα: «Η Ελλάδα του Μητσοτάκη έχει μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Βρετανίας» (ΦΩΤΟ)

Του ζήτησαν να δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί η τραγωδία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Και τον ενημέρωσαν για την αυριανή κινητοποίηση του Συλλόγου τους στις Σέρρες, έξω από τα γραφεία του πρώην υπουργού και υποψηφίου βουλευτή στις Σέρρες κ. Καραμανλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο τους, αλλά και στην προσπάθειά τους να βρουν δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, προκειμένου να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα. Και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης  Βραβεύονται στο Βατικανό οι Ελληνες φοιτητές που έσωσαν ζωές στο δυστύχημα στα Τέμπη