Νέες εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Aπό τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 8 Ιουνίου και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθούν επιπρόσθετες εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 18+850 (ανισόπεδος κόμβος Ν. Ρυσίου) έως τη Χ.Θ. 33+300 (κόμβος Μεσημερίου).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν επί της κεντρικής νησίδας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά ανά κατεύθυνση, την Πέμπτη 8 Ιουνίου και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, από τις 7:00 έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», σημειώνεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.