Θεσσαλονίκη: Παράπονα κατοίκων για τα σκουπίδια στη Νεάπολη (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη Κορδελιού Ευόσμου σκουπίδια τρόφιμα

Τραγική εικόνα σε απομακρυσμένες οδούς

Απελπισμένοι είναι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι στη Νεάπολη.

Και αυτό γιατί ξεχειλίζουν από σκουπίδια οι κάδοι σε ορισμένες περιοχές στη Νεάπολη. Δημότες και καταστηματάρχες καταγγέλουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα που εξαιτίας αυτής της κατάστασης, αφού εκτός το υγειονομικό και αισθητικό αντίκτυπο που έχει, προκαλεί και έντονη δυσοσμία στις γειτονιές τους.

Αυτό παρατηρείται μόνο στις απομακρυσμένες οδούς του δήμου Νεάπολης, αφού στα κεντρικά σημεία τα απορριματοφόρα περνούν κανονικά. Για παράδειγμα, στην λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου είναι όλα καθαρά, όμως στα τριγύρω στενά η εικόνα είναι απαράδεκτη. Χαρακτηριστικά, έξω από σχολείο στην οδό Μπινιώρη, ένα σημείο το οποίο διασχίζουν καθημερινά μαθητές για να πάνε στο μάθημά τους, τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τους κάδους.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής, «Θέλουμε καθαριότητα παντού και στους μικρούς δρόμους. Όχι μόνο στους κεντρικούς».

Η αρνητική κατάσταση που επικρατεί, οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μη σωστή λειτουργία των απορριμματοφόρων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Νεάπολης Συκεών: Το ξέσπασμα Δανιηλίδη για την εγκληματικότητα - «Θα αναλάβει κανείς τις ευθύνες;»

«Όποτε θέλουν έρχονται να καθαρίσουν. Την Δευτέρα δεν πέρασαν, την Τρίτη το ίδιο και είμαστε στην αρχή των εορτών. Θα έρχονται πολίτες από άλλες περιοχές και θα βλέπουν αυτή την κατάσταση» ανέφερε καταστηματάρχης της Νεάπολης.

Πηγή: www.ditika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *