Γιάννης Πουλόπουλος: “Η Κατερίνα Καινούργιου δεν με ήθελε καθόλου στην εκπομπή”

Πουλόπουλος

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την παρουσιάστρια

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε σήμερα (28/7) στο «Καλοκαίρι Yes» σε ζωντανή σύνδεση από το νησί των Ανέμων όπου και βρίσκεται.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, για την συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, το αναπάντεχο ξεκίνημα της

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος εξομολογήθηκε «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πολλές φορές γιατί είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα.

Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που, ύστερα από σειρά ετών που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη ο οποίος ήταν και εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα. Θα σας πω και ένα κουτσομπολιό».

«Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου! Όταν σας λέω καθόλου… Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω γιατί το έχει πει και η ίδια δημόσια πια οπότε μπορούμε να λέμε μεταξύ κατεργαριών ειλικρίνεια! Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο ΦΜ Live, που ήταν μια σατιρική εκπομπή τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή την θεματολογία».

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Πουλόπουλος: "Δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου"

«Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, ότι στον πρώτο μήνα πραγματικά η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θέλει να έχει δίπλα της.

Μου το έχει δείξει και εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή «προδίδοντας» πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή ζώνη του Alpha.