Γιώργος Αγγελόπουλος: Εκτός γυρισμάτων της «Γης της Ελιάς» λόγω της μητέρας του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς πριν μερικές μέρες έχασε την αγαπημένη του μητέρα.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τον θάνατο της μητέρα του και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα μείνει εκτός γυρισμάτων για κάποιες ημέρες.

H γνωστή ηθοποιός, συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά», αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

Διαβάστε επίσης  "Γη της ελιάς": Aνώνυμο τηλεφώνημα αποκαλύπτει την παράνομη σχέση του Δημοσθένη

«Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη “Γη της Ελιάς”, συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…» είπε στο τέλος η ηθοποιός.