Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Φαίης Σκορδά (ΒΙΝΤΕΟ)

O Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σήμερα (11/10) σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής δεν κρατήθηκε ούτε σήμερα και τα είπε έξω από τα δόντια, ρίχνοντας τα βέλη του σε συγκεκριμένους αποδέκτες και με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το… καρφί στον Γιώργο Λιάγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στη ραδιοφωνική του εκπομπή, είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιάγκα και το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας με νόημα πως «ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;».

«Το μεγαλύτερο ριάλιτι είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της τηλεόρασης, οι οποίοι βρισκόμαστε έξω… Εγώ δεν πάω πουθενά γιατί δεν τους εκτιμώ και τους περισσότερους, αυτή είναι η αλήθεια… Τόσα χρόνια διάγω έναν μοναχικό βίο και πορεύομαι μόνος μου σε αυτή τη ζωή. Δεν έχω πολλούς φίλους δημοσιογράφους, ελάχιστους. Κι έχω προδοθεί και από τους περισσότερους, δεν έχει σημασία.

Και πορεύομαι μόνος μου και κοιτάζω στα μάτια εσάς, με τα λάθη μου, με τα συγγνώμη μου και προχωράω μπροστά επειδή εσείς μου δίνετε αυτή τη δυνατότητα και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αλλά το μεγαλύτερο ριάλιτι πραγματικά είμαστε εμείς, η ψευτιά όταν συναντιόμαστε και όταν αλλάζουν τετράγωνο βρίζονται όλοι σκαιότατα ο ένας με τον άλλον. Και πια τώρα το κάνετε και δημόσια», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Κάνει ο άλλος τηλεόραση και κρίνει τον άλλον που κάνει τηλεόραση. Με ποιο δικαίωμα; Αφού κι εσύ κάνεις, τον εαυτό σου τον έχεις κρίνει ποτέ; Έχεις αντιληφθεί ποτέ γιατί δεν πας καλά; Έχεις κάνει κάποια αυτοκριτική, που κρίνεις τον άλλον μονίμως; Αυτό είναι το ριάλιτι και ο κόσμος μας έχει πάρει στο ψιλό».

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λιάγκας: "Αντιμετώπισα δύσκολα τον χωρισμό με την Φαίη, πήγα σε γιατρό"

“Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι …μητέρες Τερέζες; Κάνουν ιεραποστολή;”

Λίγα λεπτά μετά, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε ξανά και αυτή τη φορά έριξε τις σπόντες του στη Φαίη Σκορδά, που είπε χθες πως «όσοι καλούν τον Μπέο, το κάνουν για τα νούμερα».

«Τέτοια ανθρωποφαγία στην τηλεόραση μεταξύ μας… Επειδή ακούω πολλούς εκλεκτούς συναδέλφους από χθες να κατηγορούν κάποιες εκπομπές ότι επιλέγουν θέματα για την τηλεθέαση, προφανώς! Προφανώς και επιλέγουμε θέματα που αφορούν στον κόσμο. Αυτό σημαίνει τηλεθέαση. Ένα θέμα που δεν αφορά τον κόσμο, δεν θα το προβάλλουμε. Όλοι αυτοί οι υπόλοιποι είναι οι …μητέρες Τερέζες; Κάνουν ιεραποστολή;

Προφανώς και θέλουμε να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, οι υπόλοιποι κάνουν ιεραποστολή στην τηλεόραση; Φιλανθρωπικό έργο κάνουμε εδώ; Δεν πληρωνόμαστε; Δεν οφείλουμε απέναντι στο κανάλι που δουλεύουμε να παρουσιάσουμε ένα ικανοποιητικό ποσοστό που μπορεί να πουλήσει διαφήμιση ο καναλάρχης και να μας πληρώσει;

Τσάμπα έρχεστε εδώ εσείς; Τι βλακεία είναι αυτή που δέρνει κάποιους; Και λένε “οι άλλοι το κάνουν για νούμερα τηλεθέασης”, ενώ οι υπόλοιποι δεν το κάνουν για νούμερα; Και ποιοι το λένε αυτό; Όσοι δεν κάνουν νούμερα. Είναι σαν να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όλοι δείχνουν τον Μπέο, αλλά μόνο μια εκπομπή έφταιξε που τον έβγαλε, γιατί έτυχε να κάνει νούμερα εκείνη τη μέρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: zappit.gr