Μανώλης Παπακαλιάτης: «Τον Χριστόφορο τον ενδιαφέρει να κάνει καλή δουλειά, το χρηματικό το βάζει δεύτερο»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης πατέρας

Τι είπε για το ενδεχόμενο να τον κάνει παππού ο γιος του

Για τον πετυχημένο δημιουργό του Maestro και γιο του, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μίλησε ο Μανώλης Παπακαλιάτης στην εκπομπή “Breakfast@Star”.

O Μανώλης Παπακαλιάτης δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μέχρι σήμερα.

«Οποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν περήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του. Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μία ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο», ανέφερε αρχικά.

«Όταν διάβασε μια αγγελία ότι οι “Φρουροί της Αχαΐας” θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε, αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά, μας πήρε τηλέφωνο κι έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει την τηλεόραση μετά το «Μaestro», δήλωσε: «Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά. Το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα».

Όσο για τους λόγους που επέλεξε τους Παξούς για να γυρίσει τη σειρά, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απάντησε: «Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί κι έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από εκεί κι έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, αν θα συνεχίσει, θα τη βάλει και αυτή στη δουλειά του».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ανέφερε: «Προφανώς, κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει καριέρα κι οικογένεια, θα ήταν το καλύτερο».