Ξεσπά κατά του Λιάγκα η Σίσσυ Χρηστίδου: «Τώρα ανακάλυψες ότι είναι “κακό παιδί” ο Ουγγαρέζος;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρηστίδου

Διάφορα τα όσα ειπώθηκαν στον “αέρα” της εκπομπής

Την δική της άποψη για την κόντρα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του MEGA, μετά το σχόλιο που έκανε ο οικοδεσπότης του «Πρωινού» για την κριτική που δέχθηκε από τον πρώην συνεργάτη του, θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι».

«Για μένα τα δύο προβλήματα στα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα είναι το «ευεργετήσει» και το «κακό παιδί», που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα να λες ότι ο άλλος είναι κακός άνθρωπος, κακός χαρακτήρας. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ», σχολιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Καρφώνει» Ουγγαρέζο – «Σε έβαλα δίπλα μου… και γράφεις εναντίον μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτόν τον κακό χαρακτήρα κατ’ αρχάς τον επέλεγες και τον είχες δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια. Άρα τώρα ανακάλυψες – που γράφτηκε κάτι για σένα – ότι είναι κακό παιδί; Υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια; Για να τους ευεργετήσει; Για το καλό τους;

Ο παρουσιαστής μιας εκπομπής δεν κοιτάζει πρώτα το δικό του καλό; Ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του; Ποιος θα τον βοηθήσει, ποιος θα τον στηρίξει, ποιος θα του κάνει νούμερα; Τι κοιτάει; Α είναι καλό παιδί, ας τον βάλω δίπλα μου; Θέλω να μου τον δείξετε αυτόν τον παρουσιαστή και βάζω και τον εαυτό μου μέσα», σημειώνει η παρουσιάστρια του MEGA.

«Δεν καταλαβαίνω πώς ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Θέλω να μάθω», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (sissychristidou)