Η Γη της Ελιάς: Αιματηρή συμπλοκή στο αποψινό επεισόδιο

Γη της Ελιάς τηλεθέαση

Δραματικές οι εξελίξεις στην σειρά του Mega

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” καθώς η Αθηνά πάνω σε μία συμπλοκή μέσα στις φυλακές, δέχεται επίθεση με μαχαίρι.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της τής κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο.

Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.

Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της.

Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (2/10)