Μιλφέιγ με σιμιγδαλόκρεμα, φρούτα του δάσους & ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου

ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο συνταγή

ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο
Κομμάτι της ημέρας σου

Η ευλογημένη μέρα φαίνεται από τις επιλογές μας κάθε στιγμή! Επιλέγοντας ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο για το πρωινό, το δεκατιανό, το μεσημεριανό, το απογευματινό και το βραδινό μας, απολαμβάνουμε κάθε γεύμα μας! Γιατί τα προϊόντα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο είναι εξαιρετικά για κάθε ώρα της ημέρας!

Κάνουν τα τοστ, τα σάντουιτς, τις σαλάτες, τις πίτσες και τα μαγειρευτά πεντανόστιμα! Classic, λευκό σε άλμη, 3 mix τριμμένο, γεύση cheddar και ρόφημα αμυγδάλου σε κλασική γεύση ή χωρίς ζάχαρη, είναι ιδανικά για τη vegan διατροφή, για την περίοδο της νηστείας αλλά και για
όσους παρουσιάζουν δυσανεξίες.

Plant based, χωρίς λακτόζη, γλουτένη και συντηρητικά, τα προϊόντα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο
παρασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας φυτικές πρώτες ύλες και είναι εμπλουτισμένα με την πολύτιμη βιταμίνη B12. Σ’ έπιασε λιγούρα; Πιάσε ένα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ! Αφού, κάθε ώρα, είναι ώρα ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ!

Μιλφέιγ με σιμιγδαλόκρεμα, φρούτα του δάσους & ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου

Για την κρέμα
500 ml ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου
10 γρ. κορν φλάουρ
60 γρ. ζάχαρη
60 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
Ξύσμα από μισό λεμόνι
20 γρ. μαργαρίνη
2 βανίλιες

Για τα φύλλα
Έτοιμο φύλλο σφολιάτας με φυτικό βούτυρο
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

Για το γαρνίρισμα
Σμέουρα
Blueberries
Βατόμουρα
Άχνη ζάχαρη
Δυόσμος

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο ρόφημα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε. Το βάζουμε να ζεσταθεί ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να πήξει.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ενώ ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε την κρέμα σε ένα ταψί και κολλάμε μία μεμβράνη για να μην κάνει κρούστα. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.

Παράλληλα βάζουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε ένα ταψί, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και από τις 2 πλευρές, τα τρυπάμε και τα ψήνουμε με βάρος, ώστε να μην φουσκώσουν, για 30 περίπου λεπτά, στους 180ο C μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν.

Στο μεταξύ, έχουμε βάλει την κρέμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και την έχουμε στο ψυγείο. Μόλις τα φύλλα κρυώσουν τα κόβουμε με πριονωτό μαχαίρι και χτίζουμε το μιλφέιγ. Διακοσμούμε με τα φρούτα. Πασπαλίζουμε με τριμμένα φύλλα, άχνη ζάχαρη και λίγα φύλλα δυόσμου.

Περισσότερες συνταγές θα βρείτε στο www.evlogimeno.com!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.